/ - FOTO: PREDSJEDNIK CG
29/11/2023 u 19:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Pomoć od 130.000 eura u novcu i 35.000 u robi stiže do 3.800 porodica

On je kazao da je ponosan što je na inicijativu Kabineta predsjednika i uz veliku podršku privrednika Crne Gore, prikupljeno blizu 130 hiljada eura u novcu i preko 35 hiljada u robi

Povodom 148 godina postojanja Crvenog krsta Crne Gore, zgrada Predsjednika osvijetljena je crvenom bojom.

- Kao humanitarna organizacija, koja svakodnevno pruža pomoć najugroženijim članovima našeg društva, zaslužuje duboko poštovanje i divljenje. Veliku zahvalnost dugujemo i volonterima koji nam svojim primjerom pokazuju predanost u društveno odgovornom angažmanu - kazao je predsjkednik Crne Gore Jakov Milatović.

On je kazao da je ponosan što je na inicijativu Kabineta predsjednika i uz veliku podršku privrednika Crne Gore, prikupljeno blizu 130 hiljada eura u novcu i preko 35 hiljada u robi, a zajedno sa Crvenim krstom omogućeno da narednih dana ona stigne do 3.800 porodica koje se nalaze u stanju socijalne potrebe.

– Nastavićemo da iniciramo i podržavamo ovakve i slične akcije koje za cilj imaju pomoć našim građanima. Ovo je i primjer na koji način svi možemo i moramo dati doprinos, kao što to decenijama unazad nesebično radi Crveni krst Crne Gore – poručio je Milatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 23:10