/ - ilustracija
04/06/2024 u 08:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kolašincima određeno zadržavanje: Pokušali da ukradu novac, prijetili noževima

Kolašincima A.R., D.R. i D.P. određeno je zadržavanje do 72 časa zbog sumnje da su na od A.K. i Đ.D. tražili pare, te da su držeći noževe u rukama prijetli da će im izbušiti gume na vozilu.

Iz Višeg državnog tužilaštva (VDT) u Bijelom Polju je saopšteno da da im je zadržavanje odredio postupajući državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje su izvršili krivično djelo razbojništvo u pokušaju.

- Krivičnom prijavom je predstavljeno da su osumnjičeni A.R., D.R. i D.P., dana 03.06.2024. godine oko 03.50 časova u mjestu P., u grupi, upotrebom sile i prijetnje pokušali da oduzmu tuđu pokretnu stvar – novac u namjeri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist, na način što su na putnom pravcu Kolašin – Podgorica, zaustavili putničko motorno vozilo kojim su upravljali oštećeni A.K. i Đ.D. i od istih tražili novac, pa kada su im oštećeni saopštili da nemaju novca, istim prijetili da će im izbušiti gume držeći noževe u rukama, kada su oštećeni pokušali da se udalje sa lica mjesta, a osumnjičeni su svojim vozilom pokušali da im onemoguće kretanje, dok je jedan od osumnjičenih ispalio hice iz startnog pištolja - piše u saopštenju VDT Bijelo Polje koje potpisuje Ljubica Caković, portparolka.

Određeno zadržavanje do 72 sata osumnjičenom za više teških krađa

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 18:06