haps lisice / - DAN
26/06/2024 u 10:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

U Ulcinju uhapšen osumnjičeni kojeg potražuje Kosovo

Policijski službenici NCB Interpol-a Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su koordinisanom akcijom su u veoma kratkom roku locirali i lišili slobode lice se potražuje po osnovu zamolnice Kosova.

Naime, na teritoriji Ulcinja slobode je lišen E.H. (23) koji se potražuje po zamolnici Kosova, a na osnovu koje je Viši sud u Podgorici donio naredbu o lišenju slobode, radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog počinjenih više krivičnih djela – krađe, teške krađe, nasilničko ponašanje, laka tjelesna povreda.

Kroz saradnju službenika Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj i NCB Interpol-a Podgorica koji su ostvarili komunikaciju sa ILECU Kosova juče je realizovana ova aktivnost i E.H. će danas biti sproveden nadležnom istražnom sudiji na dalji postupak.

Takođe, po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Podgorica u Njemačkoj, u mjestu Gottingen, slobode je lišen S.R. (26). On se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od jedne godine zbog počinjenog krivično djela teška krađa.

Uhapšene dvije osobe sa potjernice Interpola

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 10:25