Policija, ilustracija / - UP
18/12/2023 u 16:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Krivična prijava protiv jedne osobe zbog tuče u Siti kvartu

U tuči 15. decembra jedna osoba je potegla vatreno oružje i tom prilikom je ranjen državljanin Turske. Osumnjičenog za pokušaj ubistva policija je uhapsila ranije

Službenici Uprave policije su, povodom tuče i ranjavanja državljanin Republike Turske R.K. (25) u podgoričkom naselju Siti kvart, procesuirali još jednu osobu.

- Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv O.B. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo učestvovanje u tuči, na štetu dvije osobe, saopšteno je iz UP.

Prethodno je policija, povodom ovog događaja, uhapsila tri osobe.

- M.C. (21) državljanin Republike Turske lišen je slobode i sumnjiči se da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnom djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, na štetu M.B. (43) državljanin Republike Turske. Takođe, slobode su lišeni i E.K. (30) i I.B. (23), državljani Republike Turske, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo učestvovanje u tuči. U ovom događaju je oštećen i R.K. (25) državljanin Republike Turske, koji je zadobio lake tjeslesne povrede, saopšteno je ranije iz UP.

Uhapšen državljanin Turske, osumnjičen za pokušaj ubistva sunarodnika u Siti kvartu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 07:32