/ - MILOš MAšKOVIć
19/09/2024 u 08:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mašković: Izgradnja Bulevara Vojislavljevića paravan za pljačku budžeta

Najavljena izgradnja ulice Vojislavljevića nije izgradnja, već rekonstrukcija ulice koja će postati bulevar, i koja će građane Podgorice koštati 1,2 po kilometru miliona eura više u odnosu na izgradnju bulevara Tivat-Jaz, smatra„kandidat na listi „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer Miloš Mašković.

- Cijena rekonstrukcije, odnosno proširenja već postojeće dvije trake ulice Vojislavljevića koja se nalazi na ravnici, iznosiće građane Podgorice 14,5 miliona eura za 3,2 kilometra, dok je 16 kilometara bulevara Tivat-Jaz koštao 54 miliona eura. Dakle, rekonstrukcija ulice Vojislavljevića koštaće 1,2 miliona eura više u odnosu na bulevar Tivat-Jaz, koji se gradi potpuno, uz potporne zidove, kružne tokove itd - rekao je on.

Postavlja se pitanje, kaže Mašković, ko će staviti u džep novac građana Podgorice za rekonstrukciju predizborne ulice koju je Spajić juče pompezno najavio.

- Sve liči na paravan za pljačkanje budžeta države, ali i Glavnog grada iz kojeg se ovaj projekat dijelom finansira. Svaka rabota im je ovakva - zaključio je Mašković.

Raspisan tender za izgradnju bulevara Vojislavljevića

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 08:08