Алекса Бечић и Доналд Туск / - Демократе
06/06/2022 u 12:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић са Туском: Била је част разговарати и сарађивати са њим

Драго ми је што смо се срели и размијенили мишљења у Ротердаму, гдје сам му презентовао актуелну политичку ситуацију и увјерио га да су Демократе појединачно једна од двије најмоћније и најорганизованије партије у црногорском парламенту, навео је Бечић

На 27. Конгресу Европског парламента (ЕПП) аплаузом смо испратили досадашњег предсједника Доналда Туска који је, у никад изазовнијем периоду, успјешно предводио Европску народну партију -  најмоћнију политичку групацију у Европском парламенту. Била је част разговарати и сарађивати са њим, написао је на Твитеру предсједник Демократа Алекса Бечић.

image

Са конгреса Европског парламента

- Демократе

- Драго ми је што смо се срели и размијенили мишљења у Ротердаму, гдје сам му презентовао актуелну политичку ситуацију и увјерио га да су Демократе појединачно једна од двије најмоћније и најорганизованије партије у црногорском парламенту. 

Демократе крупним корацима јуришају ка европској породици, гдје ћемо ускоро бити примљени, што је најбоља потврда наше европске и евроатлантске оријентације - навео је Бечић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 14:41