DPS ilustracija / - DPS
10/06/2024 u 12:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Nikšić: Fabrika laži zvana NSD nastavlja da širi histeriju

Iz Demokratske partije socijalista Nikšić kazali su da Nova srpska demokratija, koja je "deklasirana na prethodnim parlamentarnim izborima u Nikšiću, a politički će biti dokrajčena na predstojećim lokalnim izborima, nastavlja da širi svoju histeriju".

- Nakon što je obavljena nezakonita kupovina Željezare od strane EPCG, što je utvrdila i Agencija za zaštitu konkurencije, što će na kraju platiti samo i isključivo građani, seniori iz NSD-a, koji gospodare EPCG-om, počeli su da se poigravaju ljudskim sudbinama. Naime, pamćenje nikome izbrisati ne mogu, pa se tako svi sjećamo naprasnih zapošljavanja uoči parlamentarnih izbora, ne bi li se ubrao koji glas na račun davanja nade ljudima, na koje su, nakon što su ih iskoristili za svoj politički cilj, zaboravili- navode u saopštenju.

Kako ističu, o obrazu pričaju oni čiji su kadrovi kockali novcem sa kartice firme, dok su zaposleni dovedeni u položaj u kojem se svakodnevno pitaju hoće li im tog dana biti uručena radna knjižica i hoće li biti poslati kući.

- O tome kako je Milutin Đukanović preporodio EPCG i sistem učinio funkcionalnijim, najbolje govori podatak da je toliko članova familije, kumova i prijatelja funkcionera NSD-a pozapošljavao, da su mnogi na radu od kuće, jer u kancelarijama više nema đe igla da stane- navode iz DPS.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 18:58