Milo Đukanović / - FOTO: TVITER
29/06/2022 u 20:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đukanović: Jasna poruka Evropskog savjeta o značaju Zapadnog Balkana za EU

Predsjednik Crne Gore istakao je da odbrana međunarodnog poretka zasnovanog na pravilima temelj su zajedničkog djelovanja NATO i naših partnera

Jasna poruka Evropskog savjeta o značaju Zapadnog Balkana za EU i opredjeljenju EU za politiku proširenja i podršku regionu u borbi protiv malignih uticaja, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović koji učestvuje na Samitu NATO u Madridu.

- Sastanak Sjevernoatlantskog savjeta sa partnerima o zajedničkim naporima za odgovore na nove izazove. I u ovom formatu podržavamo snaženje sinergije NATO i EU kao ključnog faktora da Evropu učinimo bezbjednijom i sigurnijom -  naveo je Đukanović na Tviteru.

Predsjednik Crne Gore istakao je da odbrana međunarodnog poretka zasnovanog na pravilima temelj su zajedničkog djelovanja NATO i naših partnera.

- Još jednom jasna poruka Evropskog savjeta o značaju Zapadnog Balkana za EU i opredjeljenju EU za politiku proširenja i podršku regionu u borbi protiv malignih uticaja. Vrijednosti koje dijelimo i odbrana međunarodnog poretka zasnovanog na pravilima temelj su zajedničkog djelovanja NATO i naših partnera - poručio je Đukanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:49