Andrija Mandić / SKRINšOT
13/09/2023 u 10:22 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: Bilo bi mudro da mandatar opet pokrene pregovore jer sada nema većinu

Nije tačno da smo odbili pet ponuda mandtara, to javnost dobro zna. Mi smo ponudu koju smo čuli javno prihavtili, naglasio je Mandić

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić gost je emisije „Link“ na Radiju Crne Gore, prenosi portal RTCG.

Mandić je rekao da gledamo filmske scene kod Višeg suda u Podgorici, i da sve podsjeća na poznatog "El Čapa", narko-bosa iz Meksika, koji je kopao tunele za bjekstvo iz zatvora i šverc droge. Naglasio je da je tunel dokaz da crnogorska mafija ne preza ni od čega da bi ostvarila svoje kriminalne interese.

-Sada ćemo čuti brojne spekulacije koje imaju ponekad za cilj da skrenu istragu u pogrešnom smjeru, ali najvažnije je da se sazna cijela istina o ovom događaju- rekao je Mandić. 

On navodi da od višepartizma nije bilo mandatara koji je imao lakši posao od Milojka Spajića. Mandić kaže da je mandatar morao da ide ka široj podršci za reformu pravosuđa i borbu protiv korupcije, ali se umjesto toga, sasvim neshvatljivo, okrenuo podršci od samo 41 poslanika. 

-Nije tačno da smo odbili pet ponuda mandtara, to javnost dobro zna. Mi smo ponudu koju smo čuli javno prihavtili-naglasio je Mandić. 

On je kazao da sada imamo pokušaj da se većinska volja građana na izborima pretvori u suprotnost. Navodi da očekuju da mandatar ipak prepozna da vlast treba formirati na temeljima avgusta 2020. godine. 

-Bilo bi mudro da mandtar, kada je uvidio da nema većinu, počne nove pregovore sa partijama koje su pobijedile na izborima 30. avgusta. Naravno, iz autentične predstavnike manjinskih naroda u crnogorskom parlamentu- kazao je Mandić. 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 21:37