Milović / - SRDJAN BOLJEVIC
06/06/2024 u 13:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ministarstvo pravde: Tvrdnje MANS-a neistinite, vodimo se isključivo principima istine

Ministarstvo pravde je ozbiljna institucija koja se vodi isključivo principima istine, pravde i rada u korist građana Crne Gore, poručili su iz resora na čijem je čelu Andrej Milović.

Iz Ministarstva su demantovali ranije navode koje je ranije danas iznijela Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS), kada su, između ostalog, pozvali Milovića da objavi rješenje o formiranju radne grupe o izmjenama zakona o državnom tužilaštvu. Izrazili su sumnju da Milović ne govori istinu da je glavni specijalni tužilac Vladimir Novović lično učestvovao u izradi tog zakona.

MANS poziva Milovića da objavi imena tužalaca koji su pisali zakon: "Sumnjamo da je Novović lično učestvovao"

- I ove tvrdnje MANS-a su, kao i obično, neistinite kada je u pitanju osvrt na rad Ministarstva pravde. Ministarstvo je ozbiljna institucija koja se vodi isključivo principima istine, pravde i rada u korist građana Crne Gore, bez ikakvih skrivenih namjera, napisali su iz Ministarstva pravde na mreži X.

Ministarstvo je objavilo i Rješenje o izmjeni rješenja o obrazovanju Radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu, od 13. decembra prošle godine, u kojom se navodi da se u radnu grupu imenuje i Vladimir Novović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. jun 2024 17:15