Jakov Milatović / FOTO. Srđan Boljević
24/07/2024 u 21:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PES: Milatovićevo kvislinštvo sa DPS-om građani će kazniti na narednim izborima

Iz Pokreta Evropa sad saopštili su da predsjednik države Jakov Milatović i njegovi politički savjetnici trebaju da znaju da građani Crne Gore nisu kratkog pamćenja.

Oni su ddoali da će njegovo kvislinštvo sa DPS-om biti kažnjeno na prvim narednim izborima, baš kao što je i Abazovićevo u oktobru 2022. godine.

Navode da današnje rušenje parlamentarne većine i izborne volje građana Podgorice od strane Milatovićevog PzP-a, u sadejstvu sa DPS-om i satelitima, predstavlja tužnu imitaciju Abazovićevog rušenja 42. Vlade.

Skupština Glavnog grada: Sјednica o rukometu odlaže odluku o skraćenju mandata

-Iza koje stoji vlastohleplje, a u ovom slučaju i patološka mržnja jednog čovjeka i njegove klike prema PES-u i onim ljudima zahvaljujući kojima je zasjeo na predsjedničku fotelju. Ovaj psihološki „sindrom odmazde”, u kom osoba razvija negativne osjećaje prema onima koji su joj pomogli ili omogućili uspjeh, otjelotvorena je na najprizemniji način, kroz saradnju sa braniteljima Milivoja Katnića, Vesne Medenice, Zorana Lazovića i reformisanim pohoditeljima sahrana mafijaških bosova - saopštili su iz PES-a.

Dodaju  da Milatović, Medojević, Abazović i DPS imaju "besomučni strah od oktobra mjeseca i rezultata programa „Evropa Sad 2”".

-Otud današnja jurnjava da se Milatoviću čim prije poturi papir, da panično raspiše izbore, prije nego što građani vide na svojim bankovnim računima da PES ispunjava svoja obećanja, i to za manje od godinu dana vršenja vlasti. Otud zaslijepljena želja da se spriječi realizacija programa „Evropa Sad 2” i da se obesmisle svi postignuti uspjesi na evropskom putu. Na kraju, ukoliko bude imao hrabrosti da samostalno izađe na podgoričke izbore, Milatović će imati priliku da izmjeri sopstvenu političku težinu i legitimitet na predstojećim podgoričkim izborima, a PES će znati kako da se institucionalno odnese prema toj činjenici, u skladu sa zakonima i Ustavom Crne Gore - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 13:00