Dušan Raičević / - Opština Bar
12/03/2024 u 15:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Raičević: URA spinovima pokušava da pokrivaje svoje pogubne projekte, građani su rekli svoje

Skandal i spin majstori još jednom su pokazali da su neprikosnoveni u manipulacijama te da ne prezaju ni od najgnusnijih i očiglednih podmetanja, kazao je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević u reagovanju na navode GP URA.

On je rekao da URA galamom i spinovima pokušava ponovo da pokrije svoje pogubne projekte, nakon što su građani danas na javnoj raspravi u potpunosti odbacili opasne ideje o LNG terminalu u Baru.

Ranije danas iz GP URA, kazali su da aktivista DPS “uz podršku gradonačelnika Bara poziva na ubistvo Dritana Abazovića”.

- Pa umjesto da se pokriju ušima zbog činjenice da se na Javnoj raspravi o Prostornom planu Crne Gore gotovo dva sata vodila rasprava o pogubnom projektu izgradnje LNG terminala koji je njihov lider tako velikodušno “poklonio” našem gradu, a njihov lokalni lider “aminovao” pogledom prilikom potpisivanja sporazuma sa američkim partnerima, služe se niskim udarcima bez ikakvog srama a na koncu ne nude svoje već traže naše ostavke za sve loše što su uradili - naveo je u reagovanju prvi čovjek Opštine Bar.

Raičević im je preporučio da je bolje da razmišljaju o tome “kako da se opravdaju pred građanima Bara i onima čiju su budućnost htjeli da “otmu” raznim tajnim dilovima isključivo u sopstvenom interesu”.

- Možda je to odgovor zašto se danas nijesu ni pojavili na javnoj raspravi u prepunoj sali Skupštine Opštine već komuniciraju spinovima i nastavljaju da žive u svojim iluzijama - zaključio je Raičević.

URA: Aktivista DPS uz aplauz gradonačelnika Bara poziva na ubistvo Abazovića

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 13:18