Damir Šehović / - foto: Lazar Ružić
04/02/2024 u 11:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šehović: Vujović može pružiti potreban doprinos kvalitetu političke scene u Crnoj Gori

Naša je zajednička odgovornost da budućim aktivnostima pokažemo zrelost i odgovornost, kako bismo osigurali da principi socijalne pravde koji su programski osnov djelovanja dviju partija koje predstavljamo, budu dodatno u praksi afirmisani, kazao je Šehović

Predsjednik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović čestitao je Ivanu Vujoviću izbor za predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP).

Šehović je rekao da je uvjeren da Vujović može pružiti potreban doprinos kvalitetu političke scene u Crnoj Gori, ali i otvoriti nove mogućnosti za ostvarenje socijaldemokratskih ciljeva.

- Naša je zajednička odgovornost da budućim aktivnostima pokažemo zrelost i odgovornost, kako bismo osigurali da principi socijalne pravde, solidarnosti i jednakosti, koji su programski osnov djelovanja dviju partija koje predstavljamo, budu dodatno u praksi afirmisani, u korist svih građana. Radujem se budućoj suradnji u tom pravcu, kao i angažmanu usmjerenom ka ostvarivanju pomenutih progresivnih načela, svojstvenih naprednim društvima kojima težimo - poručio je Šehović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 13:22