Nikola Joavnović / - BUCKO NIKOLIC
22/06/2024 u 14:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

SNP Budva: Jovanović ima najmanje prava da govori o kriminalnom uticaju

Iz Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) u Budvi reagovali su na navode nosioca liste “Budva naš grad” Nikole Jovanovića.

Oni su se oglasili nakon jučerašnje izjave Jovanovića koji je juče kazao da u Budvi se “zna ko su kriminalne strukture” koje su na razne načine bile involvirane u političke procese, te da iste su “htjele da preuzmu vlast u tom gradu”.

- Nikola Preletačeviću koji si kondorovim letom letio od SNP prema DNP, od DNP prema NSD, od NSD prema gradjanskoj listi, a kako si krenuo može se desiti da ateriraš prema DPS i ćorsokaku. Preletačeviću koji si u Budvi doveden kao sluga Marka Bata Carevića, a sada sluga Mila Božovića, imaš najmanje prava da govoriš o kriminalnom uticaju na SNP koja su netačna za razliku od vaše liste gdje tvoj mentor boravi u Spuškom zatvoru sa optužnicom za krijumčarenje na stotine kilograma kokaina - navedeno je u reagovanju budvanskog SNP-a.

OO SNP Budva, prema njihovim riječima, djeluje samostalno bez ikakvih kriminalnih grupa i organizacija i to već 27 godina.

- SNP Budva djeluje u koordinaciji sa Predšjednistvom SNP CG i odluke se donose u partiji, a ne u Spužu. U našoj dugoj istoriji, prema nijednom funkcioneru SNP nije podignuta krivična prijava ili ne daj Bože da je završio iza rešetaka - dodaju iz SNP.

Pozivaju potpredsjednicu opštine Budva Jasnu Dokić, direktora komunalnog preduzeća Draga Ivanovića i sekretara za investicije Joka Popovića da kao predstavnici liste koju predvodi “Preletačević” kažu “koje kriminalne strukture utiču na opštinski rad SNP u Budvi ili da se ograde od izjave poznatog budvanskog sluge”.

Jovanović: Nakon određivanja pritvora Božoviću, kriminalne strukture htjele da preuzmu vlast u Budvi

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 17:36