Бокешки форум прославио шести рођендан / - фото: Бокешки форум
07/11/2021 u 12:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бокешки форум прославио шести рођендан

Морам да кажем да су неке ствари коjе су пред нама у Тивту, веома важне, приjе свега, наша заjедничка борба за промjену Атласа плажа на црногорском приморjу и повратак плажа у власништво грађана, казао је Петковић

Поводом шестог рођендана Бокешки форум jе у Тивту организовао прославу за чланове и приjатеље.

Окупљене jе поздравио оснивач и предсjедник БФ Андриjа Петковић коjи jе том приликом рекао:

- Одавно смо приjатељи, то jе наjвећа вриjедност ове наше организациjе. Бокељке и Бокељи, своjи на своме, коjи су дошли овдjе са нескривеном  жељом да бране своjу Боку. Шести рођендан, а говорили су да нећемо дочекати ни шест дана, а ево после шест година, дочекуjемо рођендан са позициjе власти. Екипа коjа jе све што jе радила, понављам, засновала на приjатељству и слози и неизмjерноj љубави према Боки. Тиме што смо ушли у локалну управу Тивта, нисмо остварили ни 10 одсто онога што смо зацртали. То jе jедноставно  наш почетни корак до свега онога што нас чека, а чека нас много посла. Jа нећу много о политичким причама, али морам да кажем да су неке ствари коjе су пред нама у Тивту, веома важне. То jе, приjе свега, наша заjедничка борба за промjену Атласа плажа на црногорском приморjу  и повратак плажа у власништво грађана. Такође, ту jе jош jедна врло важна борба, можда и наjважниjа, а то jе да нећемо дозволити да Аеродром Тиват буде дат у концесиjу. То су наша два приоритета у овом тренутку - казао је Петковић.

Он jе додао да jе важно да остану исти као што су били приjе шест година када су основани.

- Да се међусобно поштуjемо, уважавамо и да поштуjемо оно што сам први пут овдjе рекао да бити Бокељ- то jе начин живота. Захваљуjем нашим приjатељима и члановима из подружница Херцег Нови и Котор, а посебно захваљуjем људима коjи су са мном ушли у Општину Тиват да у локалноj управи представљаjу Бокешки форум. То су Борка Мршуља, Ивана Аранђус, Ведран Божиновић и Предраг Ковачевић коjи своj посао обављаjу тако да са њима сви можемо да се поносимо. Пред свима нама jе свакако jош пуно посла -  поручио jе предсjедник Бокешког форума.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:00