Najavna fotografija  / Petar Kasalica
19/09/2023 u 12:35 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predstavljena najavna fotografija crnogorske nedjelje mode

Kampanja nedjelje mode i ovog oktobra nosi naziv „Modom protiv karcinoma dojke‘‘

Modna Komora Crne Gore organizuje tradicionalnu manifestaciju Somersby Fashion Week Montenegro od 23. oktobra 2023. godine u okviru event centra Imanje Knjaz i The Capital Plaze. Generalni partner i ovog puta je kompanija ‘‘Kalsberg‘‘, svjetski poznati cider Somarsby, koji su i ovog puta prepoznati kao društveno odgovorni pomažući tako razvoj crnogorske modne industrije, modne scene i realizaciju dijela koji se odnosi na humanitarnu akciju.

Najavni plakat radio je veoma talentovani mladi fotograf Petar Kasalica, zaštino lice je manekenka Ljubica Medenica, šminku je radila Ivana Pavličević, frizuru Beauty box concept by Bojana, a meneknka nosi haljinu dizajnerke Sanje Bobar.

-Kampanja nedjelje mode i ovog oktobra nosi naziv ‘‘Modom protiv karcinoma dojke‘‘, uz partnerstvo Poliklinike Natal,dok će ambasadorka dobre volje biti najuspješnija i najcjenjenija regionalna modna dizajnerka Verica Rakočević, i to sve sa ciljem da utičemo na svijest naših žena o važnosti preventivnih pregleda i ranih otkrivanja karcinoma dojki - rekli su iz Modne komore Crne Gore.

Somersby Montenegro Fashion Week će i ovog puta imati veliki broj domaćih i inostranih modnih dizajnera,kao i spektakularnu scenografiju,sve sa namjerom da domaću modnu scenu predstave svijetu na najbolji mogući način. Dizajneri koji su do sada potvrdili učešce na jesenjoj nedelji mode su Sanja Bobar,Nada Pavlović, Ivana Miranović,TO BE by sestre Tahirović, Montana, Maja Jokić, Valentina Mitrović-Zvjezdice, zatim dizajneri iz Srbije Verica Rakoćević,Nikolina Vasilijević, italijanski dizajner Marco Strano, Ilona Szabo dizajnerka iz Mađarske, a svoje učešće je potvrdila i Natalija Urbanova.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:59