/ - ZORAN MILANOVIĆ - FOTO SKRINŠOT YOUTUBE JUTARNJI LIST
15/11/2022 u 16:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milanović: Neću dati saglasnost za obuku Ukrajinaca

Neka stvar ide u sabor, ako dvije trećine tako odluče, ja ću se s tim usuglasiti, kazao je on

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović odao je počast polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod spomen-obilježja žrtvama Domovinskog rata opštinr Majur, a zatim je položio vijenac i zapalio svijeće na spomen-obilježju žrtvama Domovinskog rata i Drugog svjetskog rata sela Stubalj, prenosi Index.hr.

Nakon toga učestvovao je na obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata s područja opštine Majur te na otkrivanju spomen-obilježja mjesta masovne grobnice žrtava iz Domovinskog rata. Predsjednik Milanović odgovarao je i na pitanja novinara. Komentirao je obučavanje ukrajinskih vojnika.

-Neću dati saglasnost. Otišao je gore  bez ikakve moje prethodne suglasnosti. Dosta je odlazaka mini Plenkovićevih ministara u Briselu bez prethodne saglasnosti  vrhovnog zapovjednika, to tako neće- rekao je Milanović dodajući da je to jako loše, prenosi N1.

-Čovjek je otišao gore i preuzeo u ime Hrvatske kategoričku obavezu i prekršio Ustav. Neka stvar ide u sabor, ako dvije trećine tako odluče, ja ću se s tim usuglasiti. Ali zašto se moramo dovesti u takvu situaciju- pita on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 18:51