/ - ФОТО ИЛУСТРАЦИЈА
14/11/2021 u 23:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Убица дјечака наоружан држио таоца?

Шири простор села је блокиран, казао је портпарол Окружног јавног тужилаштва Требиње, Вукановић

Портпарол Окружног јавног тужилаштва Требиње Срђан Вукановић потврдио је за портал "Аваза" да се данас у мјесту Заваит, близу границе са Црном Гором десило убиство дјетета и да је у питању десетогодишњи дјечак рођен 2011. године.

- Тужилац је на терену и до овог момента би требао да се налази на лицу мјеста. У току је потрага за осумњиченим лицем за које се претпоставља да је наоружано и опасно. Шири простор села је блокиран - казао је Вукановић.

Према још непотврђеним информацијама, ради се о психички обољелој особи која је раније лијечена због здравствених проблема.

Након убиства дјетета побјегао, па за таоца узео мушкарца

Он је, како пишу медији, дијете убио у путничком аутомобилу на регионалном путу Фоча-Заваит-Челебићи. Акција полицијских снага на ширем подручју Заваита и Челебића, према граници са Црном Гором, је у току.

Полиција је у потрази за осумњиченим блокирала села Заваит и Челебиће. Незванично, осумњичени је опкољен у селу Заваит, али је за таоца узео старију мушку особу и не дозвољава да му полиција приђе.

- За тим лицем се трага, а шире подручје је блокирано. Приликом употребе ватреног оружја смртно је страдало лице које се налазило у путничком аутомобилу - потврђено је "Авазу" из ПУ Фоча.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 18:38