/ - FOTO: SKRINšOT - FACEBOOK TV21 на македонски
01/04/2024 u 16:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Sjeverna Makedonija: Pucano u vozilo gradonačelnika, ranjene dvije osobe

U Aračinovu, mjestu desetak kilometara udaljenom od Skoplja, pucano je iz automatskog oružja u vozilo gradonačelnika te opštine Ridvana Ibrahimija, javila je skopska TV Telma. Povrijeđene su dvije osobe.

Ibrahimi je nepovrijeđen, a prostrelnu ranu u predjelu grudi zadobio je vozač, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova, prenosi Nova.rs.

Na mjesto događaja stigle su pojačane policijske snage, istraga je u toku, a mediji su objavili snimak sa lica mjesta.

Iz Klinike su potvrdili da je vozač iz Aračinova dovezen u Urgentni centar u teškom zdravstvenom stanju zbog prostrelne rane grudnog koša, koja zahtjeva hitnu operaciju, prenose skopski mediji.

Inače, gradonačelnik Ibrahimi je ranije prijavljivao da su mu pretila dva brata iz Aračinova, a prije dvije godine on je fizički napadnud od troje ljudi koji su tada privedeni.

Direktor skopske Klinike za hirurške bolesti „Sveti Naum Ohridski“ Ljuben Arsenkov izjavio je da je u tu bolnicu dovezen i 39-godišnji muškarac sa prostrjelnom ranom u predjelu ramena, koju je zadobio u pucnjavi u Aračinovu.

- Riječ je o muškoj osobi, van životne opasnosti je i smješten je na odeljenje intenzivne nege. Osoba je dovedena prije oko sat vremena, a zadobio je prostrelnu ranu desnog ramena -  precizirao je Arsenkov za agenc

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:02