фото: Скриншот / - фото: Скриншот
26/02/2022 u 19:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Штене Рамбо штити украјинске војнике

Он је наш пас чувар, јако добро чује ако се неко непознат приближи. Био је толико ситан да ми је стао у длан, рекао је један од воника

На Твитеру се појавио снимак пса којег су усвојили украјински војници.

Трећи је дан руске инвазије на Украјину, а Кијев и даље одолијева жестоким нападима. Руси су напали су војну базу на Авенији побједе у Кијеву те су покушали да заузму једну од градских станица за производњу електричне енергије, али није им пошло за руком. Напади су у суботу ујутро постали још јачи.

Камере телевизије FreedomNews посјетиле су један украјински положај око Кијева, тамо су снимиле штене Рамба којег су усвојили украјински војници. У снимку се може чути један од њих како говори да им је Рамбо јако користан јер одмах јавља ако се код њиховог положаја појави неко непознат.

 - Он је наш заштитник, је ли тако Рамбо? Сажалили смо се над њим, смрзавао се вани. Узели смо га к себи и тако је остао. Он је обезбеђење, то је његов посао. Он је наш пас чувар, јако добро чује ако се неко непознат приближи. Био је толико ситан да ми је стао у длан -  рекао је један од воника.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:46