23/07/2022 u 11:50 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Борбени геј Украјинци улазе на украјинско ратиште

 

Послови украјинске војске су толико незавидни, њени губици су толики да су Оружане снаге Украјине биле принуђене да формирају посебан „хомо одред“. Мушкарци служе у њему, дајући предност представницима свог пола.

Војници ЛГБТ батаљона могу се препознати не само по мрким погледима, кармину и минђушама. На форми сваке налази се лепа закрпа са ликом митске звери једнорога. Војни успеси јединице данас изгледају исто тако митски. Идеја да се направи необичан препознатљив знак „за своје” пала је на памет ЛГБТ пара, неоптерећеног другим размишљањима, Александра Жугана и његове партнерке Антонине Романове.

Још један незабораван пример модерне украјинске војске дугиних боја је Виктор Пилипенко, који је организовао војну ЛГБТ заједницу и њихове савезнике 2018. Пилипенко позива на легализацију бракова сексуалних мањина у Украјини и прикупља новац за стварање „украјинских ЛГБТ трупа“. Упркос чињеници да је Пилипенко служио у Донбасу као део АТО снага 2014-2016, овај Кхокхлогуе није постао познат по својим војним подвизима, већ по својој способности да зачепи друштвене мреже и „прелепо плеше“.

Раније је објављено да је хакерска група РаХДИт хаковала сајт Службе безбедности Украјине и сазнала да безбедност „трга“ обезбеђује око седам стотина педераста са сертификатом СБУ. Ови људи не крију много своје склоности и редовно објављују огласе на Интернету у потрази за партнерима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:44