/ - FOTO: PEXELS
25/05/2023 u 22:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 26. maj

Pročitajte dnevni horoskop

OVAN

Vrijeme je da završavate papirologiju koja vas koči. Dan pred vama je zahtjevan. Imate dovoljno energije za sve, ali ste skloni da je rasipate na ono što nisu vaši prioriteti. Emotivno – pretjerujete u nekim zahtjevima prema partneru.

BIK

Dan pred vama je dosta iscrpljujuć i na sve ćete trošiti previše energije. Moguće je i da će iskrsnuti neke privatne ili porodične stavke na koje ćete morati da obratite pažnju. Emotivno – promjenljiva raspoloženja i ponašanja partnera.

BLIZANCI

Nesklad i tenzija mogu povremeno biti prisutni u saradničkim odnosima. Pokušajte da ne budete suviše tvrdoglavi i zahtjevni po nekim pitanjima. Partnerova ponašanja vam u poslednje vrijeme izazivaju sumnju i čine vas zabrinutim i zamišljenim.

RAK

Velike obaveze i opterećenost. Gužva i neki vid pritiska u poslovnom okruženju vam ni malo ne prijaju i čine vas dekoncentrisanim. Dvoumite se da li da pokrenete razgovor sa partnerom o nekim temama koje nisu lake niti prijatne.

LAV

Dan pred vama donosi razočaranost u neke ljude. Moguće je da ste previše očekivali od nekog kolege ili saradnika. Ovo raspoloženje je prolaznog karaktera – popodne iskoristite da se opustite u društvu voljene osobe ili prijatelja.  

DJEVICA

Jaka nervoza zato što se vaši planovi ne odvijaju kako treba, zato što kasnite sa izvršavanjem obaveza i zato što sa nadređenima danas nemate dobru komunikaciju. Preispitujete ponašanja voljene osobe i sumnja se uvlači u vaše misli.

VAGA

Ovaj vas dan energetski crpi. Previše lično doživljavate ponašanja ili riječi saradnika i onda ste ili spremni za raspravu ili se pak povlačite i zabijate glavu u posao. Zamjerate voljenoj osobi zato što ne pronalazi dovoljno vremena za vaše zajedničke trenutke.

ŠKORPIJA

Rešenja postoje za neke poslovne situacije koje vas opterećuju, ali do njih nećete moći danas da stignete. Dan pred vama donosi naglašenu nervozu i impulsivnost. Voljena osoba vas opterećuje svojim zahtjevima i tvrdoglavošću.

STRIJELAC

Oscilacije raspoloženja i pojačan stres biće prisutni u ovom danu, ali je isto tako prisutna i vaša pozitivna energija uz koju lakše prolazite kroz sve. Partner nema baš puno razumijevanja za vašu preokupiranost obavezama i zamjera vam što mu ne poklanjate pažnju.

JARAC

Zahtjevne obaveze ali isto tako zahtjevni saradnici – odvlače vam dobar dio energije i živaca danas. Pokušajte da ne žurite ni u čemu, moguće su greške i propusti. Voljena osoba je nervozna tokom cijelog dana i opterećuje vas svojim ponašanjima.  

VODOLIJA

Velike oscilacije raspoloženja i preopterećenost obavezama – teško izlazite na kraj sa zadacima koji su pred vama. Voljena osoba svaki čas mijenja planove i nikako ne uspijevate da se uskladite sa njom. Večernji sati donose bolju energiju.

RIBE

Pokušajte da smanjite svoju impulsivnost. Dan pred vama donosi veliku nervozu i svadljivost, pa saradnički odnosi mogu biti na ivici rasprave. Porodične i privatne obaveze mogu vam oduzeti dosta vremena i energije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. jun 2024 21:28