Recept za japanski pamuk kolač / - FOTO: SHUTTERSTOCK
30/10/2023 u 07:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Recept za japanski pamuk kolač

Recept za najmekši dezert na svijetu koji je zaludio internet

Sastojci:

– 3 jaja

– 120 g bijele čokolade

– 120 krem sira (sirni namaz)

Priprema:

Stavite čokoladu da se topi na pari. Odvojite žumanca i bjelanca i umutite bjelanca u čvrsti snijeg.

Kada se čokolada otopi, umješajte krem sir i žumanca, pa polako dodajte umućena belanca.

Smjesu sipajte u kalup i pecite na 170 stepeni 15 minuta.

Posle 15 minuta smanjite temperaturu na 160 stepeni i pecite kolač još 15 minuta.

Nakon 30 minuta pečenja, ugasite rernu i ostavite da se kolač peče na postojećoj temperaturi još 15 minuta.

Kolač ohladite i pospite šećerom u prahu.

Prijatno!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
KOLAČRECEPT
25. novembar 2024 01:57