12/06/2024 u 16:37 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS: Direktor Vodovoda da podnese ostavku zbog antifriza iz česme

Šef kluba odbornika DPS-a Andrija Klikovac na društvenim mrežama objavio je "skoro sam gledao izborni program Demokrata i njihova predizborna obećanja, nijesam primijetio da su gradjanima obećali da će kad dodju na vlast svaka kuća imati tirkizno plavu vodu..."

Iz Kluba odbornika DPS-a oglasili su se povodom slučaja plave vode na Kućama Rakića i saopštili da bi direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić trebalo da podnese ostavku.

– Ako i nakon ovakvog incidenta gdje ste građanima Podgorice i Tuzi servirali antifriz iz česme, ostanete na poziciji direktora, smatraćemo da nijeste direktor Vodovoda, već direktor kanalizacije - saopšteno je iz DPS-a.

Nišavić: Voda na izvorištu Milješ ispravna

U saopštenju se osvrću na njegovo imenovanje.

- Nišavić očigledno ništa nije naučio dok je radio u Prvoj banci, a potom ni u IRF gdje godinama nije napredovao jer nije razlikovao kreditne rizike i gdje je obavljao zadatke prijavljivanja bliskih kolega starješinama ne bi li mu upisali koji plusić, jer ga radom nije mogao zaraditi. Konačno napredovanje u profesionalnom smislu Nišavić je dočekao po osnovu toga što je bio DJ na svetosavskim proslavama i uz pomoć partijske intervencije funkcionera Demokrata - saopšteno je iz DPS-a.

Šef kluba odbornika DPS-a Andrija Klikovac na društvenim mrežama objavio je "skoro sam gledao izborni program Demokrata i njihova predizborna obećanja, nijesam primijetio da su gradjanima obećali da će kad dodju na vlast svaka kuća imati tirkizno plavu vodu...".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 01:12