Nenad Brnović / -FOTO: DEJAN PANIć
28/05/2023 u 14:10 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnović: Vjerujem u ove momke i nadam se osvajanju trofeja

Nikšićani bez Grivića i Živkovića, koji imaju kartone

Fudbaleri Sutjeske Meridianbet nisu uspjeli da se domognu titule prvaka Crne Gore, ali će sjutra uveče imati priliku da sezonu završe sa trofejom. Nikšićani će u finalu Kupa igrati protiv Arsenala i nastojaće da svojim navijačima prirede novo slavlje.

-Jako sam ponosan što smo došli na korak do trofeja. Da bi ga osvojili moramo da damo sve od sebe od prvog do 90 minuta. Sa Tivćanima smo igrali u poslednjem kolu, pobijedili smo i taj trijumf nam znači puno, jer nas je Arsenal ove sezone namučio. Ne smijemo u nijednom momentu da ih potcijenimo, osvojili su treće mjesto, igraće Evropu prvi put u sezoni. Ali, vjerujem u svoje momke i nadam se osvajanju trofeja – rekao je Nenad Brnović, strateg Sutjeske na današnjoj konferenciji za novinare.

Ko je favorit u ovom susretu?

-Mislim da imamo kvalitetniji tim, ali ponoviću dosta su nas mučili ove sezone, vraćali se kada je malo očekivao. Naravno, imaju dore i loše strane, pokušaćemo te loše strane da iskoristimo. Ovakve utakmice najčešće može da odluči individualac i mislim da će detalji odličivati. Ne mogu da kažem da smo veliki, ali jesmo favoriti.

Imate li problema sa sastavom tima?

-Grivić i Živković ne igraju zbog kartona koje su dobili u polufinalu, ali se vraćaju vraćaju se Konrad i Krstović, koji nisu odigrali poslednji prvenstveni meč – poručio je Nenad Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:52