Ognjen Gašević / -FOTO: FK BUDUćNOST
22/07/2024 u 14:58 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Gašević pred dvomeč protiv CSKA 1948: Naša najveća snaga u zajedništvu

Lijevi bek "plavih" optimista pred okršaje sa bugarskim predstavnikom

Prva prepreka u vidu Mališeve je uspješno arhivirana i sada je u fokusu fudbalera Budućnosti dvomeč protiv bugarskog CSKA 1948 iz Sofije, koji je rival u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Prvi okršaj je na programu u četvrtak u 19.30 sati na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, dok je revanš 1. avgusta na stadionu pod Goricom u 21.00 sat.

Lijevi bek Ognjen Gašević vjeruje da će "plavi" sa energijom koju su imali protiv Mališeve u revanšu moći da se suprotstave i bugarskom predstavniku.

- Borba je bila primjetna tokom čitave utakmice, od golmana do momaka koji su ušli sa klupe, a to je svakako suština – to je ono što publika želi i voli da vidi - rekao je kapiten mlade selekcije Crne Gore za klupski sajt, zahvalivši se navijačima na podršci i na prelijepoj podgoričkoj noći… - Atmosfera je bila sjajna, veliko hvala navijačima… Uživali smo igrajući na lijepo popunjenom stadionu, sigurno je ta noć bila jedna od ljepših podgoričkih - za mene lično, najljepša. Prolazak u drugu rundu nam svima znači mnogo, jer smo osjećali dozu pritiska, jer smo znali da smo iz prvog meča ostali dužni navijačima, klubu i čitavom fudbalu u Crnoj Gori - jasan je Gašević.

CSKA 1948 biće teži rival, ali osvajač Kupa Crne Gore iako nije favorit, ima čemu da se nada.

- Zasluženo smo prošli Mališevu, željeli smo prolaz i pobjedu više neko iko tu noć, bili fokusirani od prvog do posljednjeg minuta, pokazali požrtvovanost… To je svakako ključ u evropskim utakmicama i vjerujem da ćemo tako izgledati i protiv CSKA. Čekaju nas dvije takmičarske utakmice, koncentrisani smo, imamo samopouzdanje, ali smo i prizemni, svjesni da nismo favoriti, ali da željom, zalaganjem i pravim pristupom možemo da priuštimo navijačima još jednu lijepu podgoričku noć u revanšu.

Skeniranje bugarskog tima je počelo dan nakon revanša protiv Mališeve.

- CSKA je odgovorna i organizovana ekipa, gledao sam ih malo u prvom kolu protiv Černog mora, ali sigurno ćemo ih do detalja – i ekipno i individualno – analizirat - govori Gašević, koji je u dvomeču sa Mališevom odličnom igrom zaustavio najboljeg igrača ekipe sa Kosova – Hazrloja…

- Bugari su favoriti na papiru, ali pokazali smo kako možemo da izgledamo kada ginemo svi jedan za drugog i mislim da je naša najveća snaga u zajedništvu, a taj kolektiv je naša šansa u dvomeču sa CSKA - poručio je Ognjen Gašević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 18:25