Juniori nastup na EP završili bez pobjede / -FOTO: STEFAN IVANOVIć/RSCG
20/07/2024 u 14:28 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Alarm upaljen: Juniori Crne Gore očajan nastup na EP završili na posljednjem mjestu

Generacija koju predvodi trener Draško Mrvaljević doživjela svih osam poraza

Razočаravajuči nastup na Evropskom prvenstvu za rukometaše do 20 godina u Sloveniji, juniorska reprezentacija Crne Gore završila je bez pobjede i na posljednjem 24. mjestu.

Generacija koju predvodi trener Draško Mrvaljević poražena je od Grčke (35:32) u meču za 23. mjesto na smotri najboljih selekcija kontinenta.

To je osmi poraz crnogorske reprezentacije u isto toliko odigranih mečeva u Celju, jer su prethodno bolje bile selekcije Sjeverne Makedonije, Austrije, Hrvatske, Italije, Švajcarske, Grčke i Izraela.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji protiv Grčke bio je Andrija Radovanović sa devet golova, dok su Todor Bulatović i Andrej Dobrković postigli po sedam.

I mada je Crna Gora je na ovom prvenstvu nastupila u oslabljenom sastavu i bez nekoliko igrača koji imaju važnu ulogu u ovoj generaciji, to ne smije svakako biti alibi za očajna izdanja u Celju. U RSCG moraju da stave na prst na čelo kako se ne bi nastavio sunovrat, nakon što ni seniori nisu uspjeli da izbore plasman na Svjetsko prvenstvo.

Alarm je upaljen! Ovako ne ide. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
RUKOMET CGEP 2024
08. septembar 2024 02:16