Новак Ђоковић / - Фото: Твитер
20/01/2022 u 10:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новак потражује вишемилионску одштету од Аустралије?

Српски тенисер Новак Ђоковић преговара са адвокатима о евентуалноj тужби против аустралиске владе, преносе тамошњи медиjи

Први играч свијета би, како се наводи, потраживао 4.3 милиона аустралиjских долара због лошег третмана током његовог последњег боравка у Мелбурну.

Тридесетчетворогодишњем Ђоковићу jе после 11 дана проведених у Аустралиjи ик два судска процеса поништена виза и потом jе депортован из те земље.

Упућени извори преносе да броjка о одштети укључуjе и 3.1 милиона долара колико износи новчана награда за осваjача Аустралиjан Опена. Ђоковић jе у Мелбурну имао шансу да дође до рекордне 21. Грен слем титуле, односно десете на АО.

Извор близак Новаковом агенту Едоарду Артладиjу jе изjавио да "Ђоковић и његова породица осјећаjу да jе био лоше третиран у карантинском хотелу у Мелбурну и да су га тамо држали као виртуалног затвореника."

Адвокатска канцелариjа са седиштем у Лондону коjа заступа Ђоковића jе за портал news.com.au нагласила да у овом тренутку неће коментарисати наведене трвдње.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:35