Vladimir Martinović / - MERT
24/11/2023 u 09:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Martinović: Multietnički sklad čini Bar posebnim i izuzetno otvorenim i ujedinjenim mjestom

Neka 24. novembar bude prilika da zajedno planiramo budućnost, poručio je ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera

Opština Bar ima značajnu ulogu u crnogorskom turizmu i zato smo uvjereni da će vaši napori nastaviti da podižu standard kvaliteta turističke ponude, poručio je u čestitiki građanima i građankama, kao i predsjedniku opštine Dušanu Raičeviću i predsjedniku Skupštine opštine Branislavu Neneziću, poručio je ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.

- Multietnički sklad čini Bar posebnim i izuzetno otvorenim i ujedinjenim mjestom. Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera posvećeno je podršci razvoju i unapređenju turizma u Baru, koji nije prepoznat samo po slikovitim plažama i obalama, nego i bogatom istorijom koja decenijama privlači turiste i posjetioce iz svih krajeva svijeta. 

Zato ćemo se truditi da u partnerskom odnosu sa lokalnim vlastima i zajednicom radimo na osnaživanju turističke privrede u Baru, stvarajući tako održivu turističku destinaciju koja će pružati kvalitetna iskustva posjetiocima i doprinositi ekonomskom rastu Crne Gore - naveo je martinović.

Sa željom da Bar nastavi da promoviše Crnu Goru kao atraktivnu turističku destinaciju, "neka 24. novembar bude prilika da zajedno planiramo budućnost", poručio je ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 13:44