Филип Аџић / Филип Аџић - Филип Аџић
10/06/2022 u 19:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црна Гора замрзла имовину 34 руска држављана

Аџић је истакао да Црна Гора одлучно испуњава обавезе преузете усвајањем одлука о увођењу међународних рестриктивних мјера

Управа за катастар и државну имовину донијела је данас рјешења којима је за 34 руска држављанина ограничено располагање имовином у Црној Гори, казао је министар унутрашњих послова Филип Аџић, наводећи да се та рјешења односе на 44 некретнине.

Аџић је у саопштењу навео да је на линији стопроцентне усаглашености Црне Горе са вањском и безбједносном политиком Европске уније данас направљен први корак у замрзавању имовине 34 руска држављанина којима су уведене санкције.

 - За 44 некретнине Управа за катастар и државну имовину донијела је одговарајућа рјешења којима је ограничено располагање имовином у Црној Гори овим особама, наводи се у саопштењу.

Он је истакао да Црна Гора одлучно испуњава обавезе преузете усвајањем одлука о увођењу међународних рестриктивних мјера.

 - Само десетак дана након сусрета са шефом Јединице за Црну Гору и Србију у Генералном Директорату Европске Комисије за сусједство и политику проширења Мајклом Милером и шефицом Делегације Европске уније у Црној Гори Оаном Кристином Попом, којима смо чврсто ставили до знања да ће наше институција остварити значајне резултате на овом пољу, то и показујемо, поручио је Аџић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 08:13