DPS / - DPS
21/08/2024 u 15:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS: Spajić je grobar razvoja Crne Gore

Vanredna pres konferencija Milojka Spajića donijela je novu seriju laži, neistina i prevara aktuelnog premijera, navode iz DPS-a.

- Ponavljajući ponovo isprazne brojke, koje u svakodnevnom životu ne znače ništa jer je po Eurostatu životni standard danas na nižem nivou nego 2019. godine usljed eksplozije cijena koje su direktna posljedica populističke Spajićeve politike. Pamte građani jako dobro da su i 90-ih godina primali novčanice u iznosu od nekoliko milijardi ali da su za taj iznos mogli da kupe kesu kafe i kilogram banana usljed divljajuće inflacije zbog eksplozije fiktivne potrošnje, na sličan način kako to Spajić radi ovih dana. Ono od čega Spajić bježi su teme razvoja, jer za četiri godine od kad je na vlasti jedino što zna je da realizuje započete projekte DPS-a- ističu.

Spajić, kako tvrde, "uprkos svojim tvrdnjama o navodnom uticaju u biznis svijetu nije uspio za četiri godine da dovede nijednog investitora koji bi uložio bilo što i donio neku novu vrijednost državi".

- Jedini investitor kojeg je doveo je Džordž Kotrel koji je, prema navodima njegovih nekadašnjih saradnika, umjesto u Crnu Goru ulagao u crne fondove PES-a i privatne džepove Milojka Spajića. Zbog svega navedenog jasno je da je Spajić grobar razvoja Crne Gore i da je svaki dan njegovog opstanka kao premijera i ove Vlade novi dan propadanja naše države- kazali su iz DPS-a.

(VIDEO) Spajić: Kriminalnim grupama ne odgovara trenutno stanje u Crnoj Gori

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 18:29