Boris Mugoša / - PRINTSCREEN/SKUPšTINA CG/YOUTUBE
30/07/2024 u 15:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mugoša: Neprimjereno etiketiranje članova Odbora od strane Mandića

Nepristojno je i neprimjereno etiketiranje članova Odbora od strane predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića, saopštio je poslanik SD-a Boris Mugoša na sjednici Odbora za ekonomiju, finansije i budžet nakon što je Mandić kazao da neće pristati da ih ponižava bilo koji odbor.

- Predsjednik Skupštine nam drži moralne lekcije, a da mi nismo dolje, i za to vas bih zamolio, kao čovjeka koji trenutno predsjedava Odborom (Mirsad Nurković), da zaštitite integritet ovoga Odbora, jer ovo što je dolje rečeno, a sad sam pogledao, je takav bezobrazluk da ja nemam riječi, naveo je Mugoša.

Kako je istakao, tema Evropa sad 2 i životni standard je mnogo važnija od toga da neko sačeka sat vremena da krene primjerski sat.

- Mi smo danas ovdje pričali o onome što interesuje ogroman broj građana i zato Vam kažem, očekujem od Vas gospodine Nurkoviću da oštro reagujete na ovako nepristojno i neprimjereno etiketiranje članova ovog tijela, naveo je on.

(VIDEO) Mandić: Danas nema Premijerskog sata, nećemo dati da nas bilo ko ponižava

Mandić je na sjednici Skupštine, između ostalog kazao da ako ljudi misle da će kao predsjednik Skupštine dozvoliti da odbor bude važnije od plenuma, neće. Važnije je plenum od odbora.

- Ovo što se danas desilo, da vam kaže sa moje tačke gledišta je jedan veliki skandal, dodao je Mandić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 05:26