Petar Odžić / - SDP
09/06/2024 u 09:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Odžić: Mandić pošao u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod

Andrija Mandić godinu i po dana nije uspio da ujedini 18 Srba-odbornika u Budvi, a pošao je u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod, saopštio je zamjenik predsjednika SDP-a Petar Odžić.

- Vučićev zbor “srpskog sveta” okupio je juče profesionalne Srbe iz regiona. Kvazipolitičare koji u Beograd idu kako bi “pljuvali” po svojim državama i ujedno veličali politiku velikog vođe, “ugrožene” Srbe koji su u svojim državama ipak nekako stekli milionsku imovinu - istakao je on.

Napomenuo je da je bilo je tu i omladinaca, koji su Beograd vidjeli tek prije par godina, kada su bez dana radnog staža postali funkcioneri, oni su bili i do lokalnog, budvanskog vođe po savjet.

Andrija Mandić, dodaje Odžić, lider Milove fikus-opozicije kojeg su onomad baš Vučić i Đukanović napravili, kako bi se politički igrali, a poslije razlaza velikih igrača, naslijedio ga je Vučić.

- Veliki Mandić godinu i po dana nije uspio da ujedini 18 Srba-odbornika u Budvi, a pošao je u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod! Bili su tu i spuški recitator iz Mojanovića, Dajko sa kolegama iz građanskog biroa i mnogi drugi. Zadnji put kad su imali ovakve ambicije, a sve pod plaštom srpstva i pravoslavlja, ratom je spržen Balkan, bilo je mnogo pucanja, krvi, suza! Od ovakvih stručnjaka se ne može bolje očekivati ni sad, pitanje je samo koliki su stvarni dometi ovih političkih vazala - zaključio je on.

Vučić: Srbi u Crnoj Gori nisu postigli ništa

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 20:06