Шмигљ и Абазовић / - Шмигљ и Абазовић
12/05/2022 u 20:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Украјина захвална Црној Гори на подршци

Он је рекао да се радују будућој активној сарадњи са Црном Гором у међународним оквирима како би допринијели осигуравању мира и стабилности у свијету

Украјина је захвална Црној Гори на томе што подржава суверентитет и територијални интегритет те државе и што је усвојила санкције против Русије, казао је украјински премијер Денис Шмигаљ.

Како је саопштено из кабинета премијера Дритана Абазовића, Шмигаљ је упутио писмо Абазовићу у којем му честита на избору за предсједника 43. Владе Црне Горе.

- Украјина је захвална Црној Гори на томе што подржава суверентитет и територијални интегритет наше државе и што је усвојила санкције против Русије због агресије на нашу државу, наводи се у писму.

Шмигаљ је поручио да је Влада Украјине посвећена учвршћивању билатералних односа двије државе у свим сферама од заједничког значаја.

Он је рекао да се радују будућој активној сарадњи са Црном Гором у међународним оквирима како би допринијели осигуравању мира и стабилности у свијету.

„Желим Вам, драги премијеру, успјех у свим Вашим будућим активностима, а пријатељском народу Црне Горе просперитет и благостање“, наводи се у писму.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:04