Северина, наступ / - фото: Инстаграм
09/03/2022 u 19:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Северина: Нису ми дозволили да наступим у тренерци у боjама Украjине

Политичка врхушка дистрикта толико се препала да jе притом заборавила да jе и застава њихове државе истих боjа као и нападнуте Украjине

Популарна хрватска пјевачица Северина наступила jе у уторак у Брчком на Тргу младих и пред публику изашла у тренерци, што jе изазвало низ реакциjа, а данас jе она поjаснила због чега jе наступила у тоj одјећи.

За концерт у Брчком, она и њена екипа имали су припремљене тренерке у плавоj и жутоj боjи као симбол подршке Украjини, а како jе сама рекла, уjедно и боjама БиХ, међутим организатори jоj нису дозволили да наступи у тоj одећи, што jе и сама потврдила.

- Коначно jедном могу потврдити да су неке гласине о мени тачне. Тако ми Алиjе Сиротановића, признаjем да сам у Брчком наступала у тренерци неутралних боjа (и по некима увриједила публику), а разлог томе jе управо то да не увриједим одјећом дио публике. По мишљењу локалних политичара дистрикта. Дакле, дала сам баш за наступ у Брчком да сашиjу тренерке за цијели бенд у боjама БиХ и украjинске заставе. Политичка врхушка дистрикта толико се препала да jе притом заборавила да jе и застава њихове државе истих боjа као и нападнуте Украjине. Па jе било БИХ – не БИХ. И завршило jе не бих! И jедино што сам имала за пресвући била jе путна тренерка. Да jе све што вам кажем тачно, потврђуjе приложена фотографиjа из шатора. У сваком случаjу, извињење публици… Слава Украjини! Живела нам и Босна и Херцеговина и сви људи добре воље у њоj“, обjавила jе Северина на своjоj званичноj Феjсбук страници.

Северина jе на Тргу младих наступила поводом 22. годишњице дистрикта Брчко у организациjи Владе Брчко дистрикта.

Подсјетимо, раниjе данас jе амбасадор Русиjе у БиХ Игор Калабухов демонстративно напустио свечаност поводом 22. године од проглашења Дистрикта Брчко, jер jе шеф Делегациjе ЕУ у БИХ Jохан Сатлер говорио о рускоj воjноj интервенциjи у Украjини.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:39