Sastojci:
150 g mlade koprive
1 vezica sremuša
4 jajeta
250 g feta sira
300 g kukuruznog brašna
200 g bijelog pšeničnog brašna
230 ml kisele vode
50 ml maslinovog ulja
1 čašu jogurta
1 prašak za pecivo
so po ukusu
Priprema:
Obarite koprivu u kuljučaloj vodi, a zatim je ocijedite i isjeckajte. Operite i sitno isjeckajte sremuš. Pomiješajte kukuruzno brašno, pšenično brašno, prašak za pecivo i so. Umutite jaja mikserom. Dodajte ulje, kiselu vodu i jogurt.
Polako dodajite dio po dio brašna. Kada se sve sjedini dodajte izmrvljeni sir, koprivu i sremuš. Miješajte varjačom dok se sastojci ne sjedine.
Prespite smjesu u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Pospite susamom i pecite u rerni zagrijanoj na 200 stepeni dok ne porumeni.
Ostavite proju da se ohladi prije nego što je isječete.