Recept smo pronašli na YouTube kanalu "Kuhinja za 10", a količinu sastojaka prilagodite prema vlastitim potrebama.
Sastojci:
pileća prsa
luk
crvena i žuta paprika
50 mililitara maslinovog ulja
100 mililitara jogurta
sol, biber, čili papričice
Priprema:
Za početak pripremite marinadu. U posudi pomiješajte 100 mililitara jogurta i 50 mililitara maslinovog ulja. Dodajte malo soli, bibera i čili papričice.
Pileća prsa narežite na kockice, začinite solju i dodajte u marinadu. Dobro promiješajte i stavite u frižider po mogućnosti na nekoliko sati ili preko noći.
Nasjeckajte luk, crvenu i žutu papriku. Začinite s malo ulja i soli. Piletinu i povrće slažite naizmjenično. Možete ih oblikovati kako želite: manje, veće ili raznobojne. Pecite na roštilju, u tavi ili na električnom roštilju dok lijepo ne porumene. Pazite da ražnjiće ne prepečete jer će se isušiti.
