Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore / -FOTO: FSCG
15/08/2023 u 21:47 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mlađi kadeti ubjedljivim porazom okončali turnir u Uzbekistanu

Crveni izgubili od domaćina sa 1:6

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore upisala je poraz u posljednjem kolu turnira,,Mirabor Usmanov" u Uzbekistanu. Domaća selekcija došla je na velelepnom stadionu,,Bunjodkor" došla do ubjedljive pobjede – 6:1.

Nakon dobre šanse Andreja Kartala u 10. minutu, Uzbekistan je došao do vođstva, zahvaljujući Sadridinu Hasanovu. Desetak minuta kasnije bilo je 2:0, ovog puta strijelac je bio Jamšidbek Rustamov. Novu dobru šansu Crna Gora je imala u 39. minutu, ali je Andrija Anđelić iz dobre pozicije loptu glavom poslao pored gola. Ubrzo je stigla kazna u vidu novog pogotka Rustamova. I nastavak utakmice počeo je dobrom šansom za,,sokole", ali je Andrej Kartal bio zamalo neprecizan iz slobodnog udarca. U 59. minutu Rustamov je sa bijele tačke došao do svog trećeg gola na utakmici.

Jedini gol na utakmici Crna Gora je postigla u 67. minutu, preko Anđelića na asistenciju Stefana Delića. Deset minuta kasnije Delić je bio u šansi, međutim, šutirao je preko gola. U finišu utakmice domaćin je postigao dva gola, oba preko Ibrahima Sagdujaleva.

"Crveni" su turnir završila na diobi četvrtog mjesta, sa dva remija i porazom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:38