/ - PHOTO BY TRAVIS YEWELL ON UNSPLASH
26/03/2023 u 13:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Trik uz koji vam se riba tokom pohovanja neće raspadati

Mnogim domaćicama nije jasno u čemu griješe, a stvar je zapravo vrlo jednostavna - solimo u pogrešno vrijeme

Svi znamo da je riba izuzetno zdrava i da bi trebalo da je uvrstimo u svoj jelovnik dva puta nedjeljno. Tokom posta, riba se često nađe na stolu, a tu je uvijek i tokom perioda slava.

Uglavnom svi vole prženu ili pohovanu ribu, kada se, prije samog prženja, uvalja u brašno ili prezle. Međutim, često se dogodi da, umjesto jela sa prelijepom koricom, dobijemo poh koji se raspada.

Mnogim domaćicama nije jasno u čemu griješe, a stvar je zapravo vrlo jednostavna - solimo u pogrešno vrijeme.

Možda vam ovo objašnjenje ne djeluje logično, međutim, upravo u tome se krije trik pravilnog prženja. Probajte - posolite u pravo vrijeme i vidjećete da će riba biti ispohovana baš onako kako treba.

Kada se riba soli?

Ribu je potrebno da posolite 10-15 minuta prije termičke obrade. Pored toga, so možete da dodate i u prezle ili u brašno. Važno je da ovako uradite, da bi se poh bolje uhvatio i da ne bi došlo do raspadanja prilikom prženja, prenosi b92.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Nepomenko se igra sa svim i svakim, da ne kazem ruga.Nema njemu dok narod ne izadje na ulice.i zatrazi da ODSTUPI pa da je sin Nikole Mirkova ili Novaka Ramova a ne smece iz albanskog lobija u SAD-e.

011
This comment was minimized by the moderator on the site

Samo ti naredi. Tebe će sigurno poslušati.

Isidor
Još nema objavljenih komentara

Ostavite svoj komentar

  1. Registrujte se ili prijavite na svoj nalog
18. mart 2025 10:46